Въпроси

Какво представлява ЗАМЪКЪТ?

ЗАМЪКЪТ е пространство за екипни забавления и бягство от шума на града. Тук можете да поемете глътка свеж въздух в гората. Да организирате парти. Да се състезавате с приятели в разплитането на пъзели и да поиграете бордови игри. Да се насладите на забавен и нетрадиционен тиймбилдинг с колеги, приятели или с децата си. Да посетите изисканата стая на загадките – Колекционерът – ново ниво в escape игрите.

Как да стигнем до ЗАМЪКА?

София, бул. Симеоновско шосе и ул. Буйновско ждрело (края на бул. Симеоновско шосе преминава в ул. Буйновско ждрело, ав. спирка 98 „Шумако“) GPS координати: 42.601408, 23.350354

Нужна ли е предварителна резервация?

Стаята на загадките Колекционерът приема смелите си гости по график на всеки нечетен час и е необходима предварителна резервация. Необичайно забавните ни тиймбилдинг състезания също изискват предварителна заявка.

Какво значи escape room или стая на загадките?

Това са игри, вдъхновени от популярните online escape rooms. При тях екип от 2 до 6 души попада в тематична Стая, пълна с пъзели, загадки и скрити предмети. За 60 минути, трябва да разгадаете всички тайни на Стаята и да излезете. Това е еуфорично забавление и предизвикателство за находчивостта и логическата мисъл на участниците. “Колекционерът” на Game Castle е реална ескейп стая за отборно забавление!

За кого е подходяща тази Стая на загадките?

Умните игри, както ги наричат (от mind rooms на английски), са незабравимо интелектуално забавление за лица на възраст над 6 г. (Деца под 12 г. влизат с придружител). Те са чудесен тиймбилдинг за колеги, приятели, семейства и туристи. Стаята Колекционерът е създадена за екипи от 2 до 8 души, като колкото по-малък е екипът ви, толкова по-предизвикателно приключение го очаква.

Колко струва играта в Стаята на загадките „Колекционерът”?

Цената се определя според размера на екипа (от 2 до 8 души). Колкото повече са участниците в един отбор, толкова по-ниска е цената на участник. За двама 80лв. За трима 99лв. За четирима 120лв. За петима 140лв. За шестима 160лв. За седем 175лв. За осем 200лв. За по-големи групи цени по договаряне!

Колко души могат да посетят ЗАМЪКА за тиймбилдинг забавление?

Различните дейности в ЗАМЪКА са подходящи за различен брой участници. Стаята на загадките Колекционерът посреща екипи от 2 до 8 души в интервали от 1 час и 30 мин. Тиймбилидинг зоната може да раздвижи и забавлява до 50 души едновременно.

Какво се прави в ПЪЗЕЛ зоната?

Пъзел зоната осигурява комфортни места, където да поиграете различни бордови и пъзел игри с приятели. Предлагаме разхлаждащи безалкохолни и поръчваме храна за изгладнелите след дълги предизвикателства гости. Пъзелите са метални и дървени предмети с различна трудност, които подлежат на сглобяване и разглобяване – провокативна задача за вашата сръчност, логика и пространствена мисъл. Имаме библиотека от популярни бордови и асоциативни игри, които да предизвикат стратегическата мисъл, състезателния дух и асоциативните ви умения. След любимите заглавия са игри като Катан, Каркасон, Диксит, Story Cubes, Убонго, Туистър и др.

За кого е подходяща ПЪЗЕЛ зоната на ЗАМЪКА?

Игрите, с които разполагаме, са с различни нива на трудност и това ги прави подходящи за различни възрасти и хора с и без опит в този тип забавление. Зоната не е подходяща за деца под 5 години, а лица под 12 години трябва да са придружени от възрастен.

Имате ли забавления за повече от 7 души?

Да, предлагаме тиймбилдинг с множество забавни игри за концентрация, баланс, съобразителност, бързина, координация и други. Приемаме групи от 20-30 души вътре в сградата и повече, навън в двора. Включва специализиран аниматор, който води игрите. Предлагаме по договорка партита вътре в сградата или на поляната пред сградата, със забавления, напитки и кетъринг храна по предварителна поръчка. Също така предлагаме индивидуални или отборни състезания по решаване на пъзели и главоблъсканици или игри с популярни настолни игри като Catan, Dixit, Ubongo и други.

Какви възможности за тиймбилдинг предлагате?